• Op wedstrijddagen is er vaak een strakke planning zodat alle teams kunnen spelen. We proberen 20 minuten ruimte tussen de wedstrijden te houden. Helaas zien we de laatste tijd geregeld dat veel teams te laat starten en we dusdanig uit de planning lopen, dat teams later op de dag in de problemen komen. Dat willen we voorkomen. 

  Daarom deze oproep aan alle teamleiders, trainers en club scheidsrechters om op tijd te starten en zo samen te zorgen dat alle teams hun wedstrijden kunnen spelen.

  Op tijd starten betekent:

  ·         Tijdig aanwezig op het veld

  ·         Tijdig starten met de warming-up (we zien dat die nu soms te laat start of te lang duurt, waardoor er wel tot 15 minuten te laat gestart wordt)

  ·         Rusttijd: houd de tijd aan die hiervoor staat

  ·         Heb je vertraging opgelopen, probeer dan de rust iets korter te maken om dan zo de verloren tijd geheel of gedeeltelijk weer goed te maken

  Loopt het echt mis en komt bijvoorbeeld je tegenstander te laat het veld op, laat dan bij het wedstrijdsecretariaat even weten dat jullie achter lopen zodat dat de volgende gebruikers van het veld hiervan op de hoogte zijn.

  Ook als je tegen andere planningsproblemen aanloopt: meld dit bij het wedstrijdsecretariaat (ws@pvcvoetbal.nl)

  Spreek elkaar aan op tijdig starten, samen houden we het voetballen leuk!