• Startschot Grote Club Actie

  Beste ouders en jeugdleden,

  Aanstaande zaterdag 14 september is het startschot voor de Grote Clubactie! Dé kans om een steentje bij te dragen aan de clubkas. Deze week worden alle boekjes uitgedeeld. Gezamenlijk gaan we proberen zoveel mogelijk loten te verkopen! Op de bar in de kantine staat een speciale inleverbox. Op 22 november is de actie afgelopen. Lever je boekje in zodra je klaar bent met de verkoop, want anders raak je het misschien kwijt. 

  Waarom meedoen?

  Niet alle voetballertjes staan altijd te springen om loten te verkopen. De iPad en de Playstation zijn veel interessanter. Toch is meedoen aan de Grote Clubactie een mooie manier om je clubliefde te tonen. PVC staat bekend als de club waar gezelligheid en teamgevoel écht voorop staan. Het zou fijn zijn als iedere PVC’er: jong en oud zich inzet om een mooi bedrag voor de club binnen te halen. Ook de vele nieuwe Welpen die afgelopen zondag vol enthousiasme gestart zijn, nodigen we van harte uit om loten aan familie en vrienden te verkopen. 

  Hoeveel willen we ophalen?

  Vorig jaar haalden we een fantastische €3.000 op!  Het doel is om dat bedrag te overtreffen. Als ieder kind minimaal 5 loten verkoopt, is dat mogelijk. Een heel haalbaar aantal! 1 lot kost €3. 

  Valt er nog wat te winnen?

  Natuurlijk valt er voor de verkopers ook wat te winnen. De eerste pupil die een boekje vol heeft, krijgt een PVC-merchandise pakket. Na afloop van de actie krijgen alle kinderen die minimaal 20 loten hebben verkocht een PVC-rugzakje. En… het bestverkopende team, gaat naar een wedstrijd van FC Utrecht! De kopers van de loten komen ook in aanmerking voor prachtige prijzen zoals een Volkswagen up!, een vakantie of een fiets.  

  Wat doet PVC met de opbrengst?

  Sinds de zomer hebben we een prachtig nieuw kunstgrasveld. De opbrengst van de Grote Clubactie gaat naar de verlichting van dit veld, zodat er ook in de winter en ’s avonds gevoetbald kan worden. Op zaterdag 21 september is er een gezellige barbecue, waarvan de opbrengst ook naar de verlichting gaat. Er zijn leuke voetbalactiviteiten en een Rad van Fortuin met spectaculaire prijzen. Het veld wordt officieel geopend door een speciale gast. Schrijf je snel in!
  LET OP: heb je met een eerdere actie stukjes kunstgras aan vrienden en familie verkocht, lever dan dat formulier ook in in de inleverbox van de Grote Clubactie. 

  Vragen?

  Heb je nog vragen of ideeën, neem dan contact op via onderstaande mailadressen. Als je geen boekje hebt ontvangen of je wil er nog 1, kun je ook mailen.

  Veel dank voor je inzet! Samen gaan we voor een mooie opbrengst! 

  Hartelijke groet,

  Nannie Gieles, moeder van Samuel JO10-2, (nanniegieles@gmail.com) &
  Marieke van Gene, moeder van Sepp JO10-1 & Mats JO6 (mariekevangene@hotmail.com) 

  PS Vergeet niet je naam en team op de voorkant van het boekje te zetten, want alleen dan telt jouw boekje mee voor de teamprijs! 

  Fotobijschrift: het winnende team van 2018 mocht naar een thuiswedstrijd van FC Utrecht!