• Teamindeling jeugd seizoen 2020/2021

  Beste voetbalvrienden,

  Wat hebben we veel positieve reacties ontvangen op ons bericht met hulpvragen en wat goed om te zien dat er veel mensen opstaan om de club te helpen. Daar zijn we blij mee! Had jij ook bedacht te willen helpen, maar nog niet gereageerd, stuur dan nog snel (voor maandag 20 april) een berichtje naar bestuur@pvcvoetbal.nl en geef aan wat je leuk vindt om te doen. Vele handen maken licht werk!

   

  Teamindeling volgend seizoen

  Achter de schermen wordt er de komende weken en maanden hard gewerkt aan de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. Voor elke leeftijdscategorie is een indelingscoördinator gevonden die dit gaat coördineren. Zij hebben contact met de teamleiders en trainers van elk team in die leeftijdscategorie (leiders en trainers ontvangen hier op korte termijn bericht over). Gezamenlijk maken zij de puzzel voor de teamindeling voor het komend seizoen, volgens de richtlijnen en binnen de kaders die het bestuur hieraan stelt. Het spelplezier van alle spelers staat daarbij voorop - alle betrokkenen doen uiteraard hun best voor iedereen een zo goed mogelijke plek te vinden.

    

  Planning 

  De planning van de teamindeling ziet er als volgt uit:

  • Vóór 1 mei: doorgeven of huidige leden ook komend seizoen lid blijven (teamleiders geven dit door aan de indelingscoördinatoren)

  • 1 mei: start inschrijvingen nieuwe leden

  • Mei-juni: indelingsproces alle teams

  • 1-15 juni: inschrijving teams bij KNVB

  • 15-25 juni: bekendmaking teamindeling 

  • Zaterdag 27 juni: teamdag bij PVC (we hopen natuurlijk dat de teams elkaar dan weer op de club kunnen ontmoeten, maar zo niet dan communiceren we t.z.t. het alternatief)

   

  Voor nu is het dus belangrijk om inzicht te hebben welke spelers ook komend seizoen weer van de partij zijn bij PVC. Geef dit dus zo snel mogelijk door aan je teamleider, dan kan hij/zij dit communiceren aan de indelingscoordinator.

  Bedankt voor je hulp!

   

  Met sportieve groet,

  Bestuur en vrijwilligers PVC Voetbal