• Vacature: Wedstrijdsecretaris Junioren (duo functie)

  Het leukste vrijwilligerswerk van een voetbalclub ?? zorgen dat er gevoetbald kan worden!

  Lege plekken en stukjes die wel of niet passen. 3 velden waarover zo’n 15 wedstrijden moeten worden verdeeld. Een puzzel, daarmee kun je het wedstrijdsecretariaat vergelijken. Soms kost het wat moeite, maar dan heb je ook wat: 30 blije teams! We zoeken 2 vrijwilligers die de taken van het Wedstrijdsecretariaat Junioren op zich gaan nemen: de wedstrijdsecretaris en de teamsecretaris. Hieronder staat een beschrijving van de taken.

  Wedstrijdsecretaris:

  • Door de KNVB ingeplande wedstrijden verdelen over de beschikbare velden en tijden.
  • Contact met de KNVB over wedstrijd gerelateerde zaken.
  • Contact met teams en clubs over wedstrijden.
  • Inplannen overige activiteiten over de velden.

   Teamsecretaris:

  • Contact met KNVB, teams en andere clubs over zaken die niet direct samenhangen met het spelen van een bepaalde wedstrijd (denk aan indeling in een poule, ontvangst bij een club, ??).
  • Vragen van teams over wedstrijden in het algemeen (regels over inhalen, snipperdagen, ??).
  • Aanmeldingen en indelingen nieuwe leden gedurende het seizoen.

  We hebben in elk geval voor de start van het seizoen ’19-’20 twee nieuwe mensen nodig, maar hoe eerder je begint, des te sneller kun je worden ingewerkt door een ervaren wedstrijdsecretaris. 

  Wat krijg je ervoor terug? Dankbare en blije spelers en ouders, gezellige contacten, kennis en ervaring waar je ook in andere situaties veel aan hebt en natuurlijk een leuke, belangrijke rol bij een leuke club!

  En wat mooi is: ook als je niets van voetbal weet, kun je wedstrijdsecretaris worden!

   

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Leuk! De huidige wedstrijdsecretaris is graag bereid je verdere informatie te geven en uiteraard zal zij je ook goed inwerken als je besluit onze nieuwe wedstrijdsecretaris of teamsecretaris te worden. Je kunt contact opnemen met ws-jeugd@pvcvoetbal.nl of bellen met Nathalie Kazdal 06-25026598.