• Verbouwing veld 3

  Maandag 29 augustus is de aannemer gestart met het verbouwen van veld 3. Het oude veld 3 wordt samengevoegd met het asfaltveldje dat ernaast ligt. Daarmee krijgen we de beschikking over een half veld in plaats van een kwart veld. Winst voor onze club! Maar ook winst voor de buurt die van het nieuwe veld gebruik kan maken als PVC het veld niet gebruikt. De verwachting is dat de werkzaamheden eind oktober klaar zijn. Omdat veld 3 minimaal 10 weken niet gebruikt kan worden zijn de indelingen voor trainingen en wedstrijden aangepast. 

  Wat verandert er concreet tot het nieuwe veld 3 af is? 

  trainingen

  De trainingen die op veld 3 ingepland stonden, zijn verplaatst, danwel toegevoegd aan de reeds bestaande trainingen op de andere velden. Dat houdt in dat er soms met meerdere teams op een veld getraind moet worden. Dit is niet ideaal, maar het is voor een beperkte periode. We vertrouwen op goede afspraken onderling (rouleren van plek is een optie, zodat elk team een keer op een goede plek staat) 

  Het aangepaste trainingsrooster staat op de website bij voetbalzaken! Kijk er dus goed naar! Mocht je aanvullingen hebben ter verbetering: we horen ze graag! 

  wedstrijden

  De wedstrijden die op zaterdag op veld 3 stonden, zijn verplaatst naar veld 2. Daardoor zijn er wat verschuivingen. Kijk goed in het rooster op de voetbal app! Door deze verschuivingen zijn veel wedstrijden iets later dan normaal. Dit houdt ook in dat er op bepaalde zaterdagen wat langer kantineen ontvangstdienstennodigzullen zijn. 

  Team gastvrijheid is nog bezig om het hele rooster rond te krijgen. Het kan zijn dat ze af en toe een beroep op jullie inzet moeten doen, als de invulling met de huidige vrijwilligersgroep niet haalbaar is. 

  Voor de wedstrijden op zondag hebben de werkzaamhedengelukkig mindergevolgen,maar ook daar zal af en toe wat aangepast moeten worden, zodat de trainingen en wedstrijden door kunnen gaan. 

  contact

  Bij vragen of andere zaken omtrent de verbouwing, stuur ons dan een mail. bestuur@pvcvoetbal.nl