• Verruimde trainingstijden vanaf 11 januari

  Beste PVC-ers,

  Allereerst iedereen de allerbeste wensen voor 2022. Wij hopen dat jullie gezond zijn en het jaar met een sportieve blik tegemoet gaan!

  Wij hadden gehoopt dat 2022 een coronavrij jaar zou zijn, maar helaas is dat nog niet het geval.

  Er is gelukkig een klein lichtpuntje, want waar we eind van het jaar de trainingen grotendeels moesten stoppen, mag er nu voor de jeugdteams iets meer. We mogen trainen en onderlinge wedstrijden spelen met onze jeugdteams tot 20 uur in de avond. (dit gaat in op dinsdag 11 januari, dus op maandag 10 januari zijn er nog geen trainingen!)

  Wat betekent dit voor de trainingen? Wij hebben het trainingsschema erbij gepakt en wat aangepast zodat er voor elk team trainingsmogelijkheden zijn. Wel betekent dat dat er wat wijzigingen zijn zoals:

  • soms kan er maar korter getraind worden
  • enkele teams hebben we op een kleiner (stuk) veld moeten indelen
  • de meeste trainingen starten iets eerder, enkele zijn echt een tijdsslot naar voren verplaatst

  Aangezien we echt om 20 uur van het sportpark moeten zijn, het verzoek omna je training zo snel mogelijk ruimte te maken voor de volgende training. Zo kunnen we allemaal in de beperkte ruimte en tijd blijven trainen.

  Hierbij het rooster rooster v/a 11 januari

  Naast deze aanpassingen, blijven de volgende afspraken van kracht:

  • kleedkamers en wc's blijven gesloten
  • ouders zijn niet welkom langs het veld.We merkten de laatste weken van 2021, dat er toch ouders en kinderen langs het veld blijven staan kijken. Dit is ECHT NIETde bedoeling. We riskeren hiermee dat het hele complex dicht moet en dat willen we ten allen tijde voorkomen. Dus lever je kind af en ga tijdens de training weg van het sportpark, tenzij je de training geeft natuurlijk ;-)!Tijdens de trainingstijden mogen er geen andere personen dan de trainers (max 2!) en de spelers op het park zijn. We willen dan ook aan de trainers vragen om iedereen (leden en niet-leden) die er op dat moment niet mogen zijn weg te sturen. Als dit problemen oplevert, neem dan direct contact op met het bestuur.

  Algemeen geldt nog steeds: we doen het samen als club, samen maken we het mogelijk dat je kunnen blijven sporten! We willen daarom jullie allemaal ook nu weer vragen om jezelf en, indien nodig, anderen aan de regels te houden.

  Op dit moment is het nog onduidelijk voor hoe lang deze regels gelden. In elk geval t/m 14 januari.
  Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

  Op naar een gezond en sportief 2022!

  Met sportieve groet,

  De corona- commissie

  Mohamed, Regine, Bart, Meindert en Roos