• Vervolg slotensysteem paviljoen: Toegang 2.0

  Als vervolg van het vorige bericht kunnen we nu melden dat de sloten allemaal geplaatst zijn. Tevens zijn er ondertussen ook al bijna 100 zgn druppels/tags voor het openen van de elektronisch sloten door de SNP aan voetbal uitgegeven. Sommige hebben hun druppel al in ontvangst genomen, terwijl anderen dat binnenkort moeten gaan doen. Per team is er in ider geval 1`druppel beschikbaar.

  Paar kleine dingen die je even moet weten:

  • de druppel werkt pas na activering bij de hoofdingang, doe dit meteen als je de druppel hebt gekregen
  • Toegang tot het ballenhok is alleen nog mogelijk als je een druppel hebt
  • Behalve dat je toegang tot de voordeur en gang naar de kleedkamers via je druppel moet doen is het ook noodzakelijk dat je tenminste eens per 30 dagen je druppel op de voordeur gebruikt. Dit kun je bijvoorbeeld ook doen als de voordeur al open staat. Doe je dit niet dan is de druppel na 30 dagen niet meer geldig
  • Deuren moeten\mogen in principe niet open blijven staan, dus blokkeer ze niet met zaken zodat ze niet dicht kunnen vallen.

  Zijn er nu deuren waar je niet in kunt of heb je geen druppel en je denkt dat je er toch nog één moet hebben neem dan even contact op met secretaris@pvcvoetbal.nl dan kijken we wat we kunnen regelen.

  Tevens willen we onze dank uitspreken aan de vrijwilligers die weer veel tijd hebben gestoken in het opzetten van dit systeem en hopen dat we hier weer jaren mee vooruit kunnen.