• Interview met Viktor, de PUPIL VAN WEEK 46

  Op 19 november was Viktor van der Molen uit de JO10-2 te gast bij PVC1. Viktor werd voorgedragen als Pupil van de Week omdat hij altijd heel hard werkt tijdens de wedstrijd. Hij rent zo hard over het hele veld dat het lijkt alsof hij overal tegelijk is. Hieronder kun je wat meer over Viktor en zijn ervaringen als Pupil van de Week lezen.

  Victor voetbalt al 3 jaar bij PVC. Het leukste aan voetbal vindt hij de wedstrijden en natuurlijk als hij gewoon lekker zelf mag voetballen.

  Iets dat hij moeilijk vindt aan voetbal kan hij niet bedenken. Wel kan hij bedenken waar hij echt trots op is als voetballer. Viktor is namelijk wel eens spits. En als hij dat is, dan kan hij heel hard rennen. Het allerliefste is hij dan ook spits.
  Viktor heeft het erg naar zijn zin gehad als Pupil van de Week. Het leukst vond hij het om over te trappen met de wisselspelers. Spannend vond hij het helemaal niet.

  Wat hij op 19 november bijzonder vond, was het overleggen met het team in de bestuurskamer. ‘Dat doen wij zelf niet bij de JO10-2.’
  Viktor heeft voor dit seizoen niet een bepaald leerpunt of doel. Op de vraag of hij supporter of fan is van een bepaalde club, geeft hij het (goede;-)) antwoord: ‘Ja, van PVC want ik speel daar zelf ook.’

  De mooiste actie van PVC 1 kan hij zo niet zeggen maar Julius, de keeper, vond Viktor wel heel goed en hij vond het leuk om erbij te zijn. Tips en/of trucs voor de mannen van PVC 1 heeft hij niet.