• Vlagworkshop voor ouders

  Bij voetbalwedstrijden is vanaf de JO13 een assistent-scheidsrechter verplicht die de scheidsrechter assisteert bij een goed en eerlijk wedstrijdverloop zodat er met plezier gevoetbald kan worden. 

  Vaak wordt nu voor de wedstrijd gevraagd of een van de ouders wil vlaggen. Het is dus belangrijk dat per team een aantal ouders de vlagworkshop volgt. Heeft het team van jouw kind nog geen assistent-scheidsrechter nodig maar lijkt het je sowieso leuk om assistent-scheidsrechter te worden, geef je dan ook op. 

  De vlagworkshop bestaat uit 2 delen: 

  • dinsdag 2 november van 20.00 – ca. 21.30 uur (paviljoen A) theorie door Jan van Rossum 
  • zaterdag 6 november praktijk (veld 1 en/of 2): in groepjes van 4 ben je assistent-scheidsrechter bij een wedstrijd. Een scheidsrechter fluit de wedstrijd en een andere scheidsrechter, Jan van Rossum of Nico Hendriks, geeft de assistent-scheidsrechters feedback 

  Voor het praktijkdeel ontvang je nog een tijd en indeling omdat dit afhangt van de te spelen wedstrijden (nu nog niet bekend). Mocht het zo zijn dat er onvoldoende geschikte wedstrijden zijn op 6 november dan zal een aantal deelnemers het praktijkdeel op 13 november doen. 

  Geïnteresseerd? Geef je dan op via nathaliekazdal@gmail.com

  Graag tot 2 november!