• Ondanks alles was 2022 een goed jaar voor Stichting de Noordpunt: een korte terugblik

  Ondanks dat we 2022 min of meer via de corona-snelweg zijn ingerold, is het jaar over het algemeen goed verlopen voor Stichting de Noordpunt (SNP). Daarom blikken we zo net voor de kerstdagen nog even kort terug.

  Begin 2022 mochten we het nieuwe geluidssysteem in ons paviljoen in gebruik nemen. In maart hebben we de meeste deuren voorzien van elektronische sloten, waarvan we nu al de voordelen ondervinden. Helaas liep in juni ons energiecontract af, waardoor we net als de rest van Nederland zijn “gezegend” met veel hogere energiekosten. 

  Met ingang van het nieuwe seizoen in augustus/september zijn we na de invoering van de SNP betaalkaart in 2021 nu helemaal cashless geworden. Na wat kleine opstarthobbeltjes bevalt dat prima. Wel zijn we genoodzaakt geweest om prijsverhogingen door te voeren. Hierdoor is de omzet toch redelijk stabiel en goed gebleven. Na jaren noeste arbeid van vele vrijwilligers is voetbalveld 3 eindelijk aangepast aan onze wensen en is het sinds afgelopen herfst een volwaardig half speelveld. 

  Eind december nemen we afscheid van onze sportparkmanager Wesley. Gelukkig hebben we voor januari een opvolger in de persoon van Jeroen gevonden. Op de valreep hebben Wesley en Jeroen, die al is ingewerkt door zijn voorganger, nog een mogelijke samenwerking weten te bewerkstelligen met een culturele dansgroep. Ook hiermee kunnen we extra inkomsten gaan genereren.

  Al met al was 2022 dus een goed jaar voor de stichting. We hopen dat we in 2023 nog weer slimmer met ons energieverbruik om kunnen gaan en hebben de ambitie om een groot verduurzamingsproject te realiseren. We hopen dat we hiermee positief kunnen bijdragen aan het klimaat én aan onze financiën. Rest ons iedereen heel fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling te wensen, maar vooral een gezond en buitengewoon sportief 2023!

   

  Namens het SNP-bestuur,

  Wesley de Koster, Ruud Kikkert, Gert Burggraaff, Bert Reinders, Youssef Hdaddou, Michel Marree en nu ook Jeroen Smit