• Vrijwilliger worden bij PVC

  Samen maken we de club. PVC draait op de inzet van leden en hun ouders. Daarom vragen we iedereen wat tijd vrij te maken om te helpen. Voor alle taken geldt: je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je hieraan wil besteden. Met af en toe een uurtje bijspringen maak je al verschil voor de club! We zoeken nog versterking in de volgende teams:

  Barteam zondag
  Het barteam regelt op de zondagen de ontvangst van de uit- en thuisteams en de bar/keuken. We werken met een ochtend-shift en een middag-shift. Per shift zijn er altijd vaste vrijwilligers aanwezig, aangevuld met leden uit de teams. Wil jij komend seizoen een van de vaste vrijwilligers worden? Mail naar vrijwilligers@pvcvoetbal.nl

  Contributie
  In het team contributie werk je nauw samen met de penningmeester. Je bent verantwoordelijk voor het proces van contributie-inning en het voeren van een adequate administratie. We zijn op zoek naar twee mensen. Ben jij nauwkeurig, werk je graag samen en ben je niet bang om mensen aan te spreken? Neem dan contact op met Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Gastvrijheid
  Op zaterdagen ontvangen we als Team Gastvrijheid de uit- en thuisteams, en beheren we de bar en keuken. We werken met een ochtend-shift en een middag-shift. Beide duren tussen de vier en vijf uur. Per shift zijn er altijd twee ervaren, vaste krachten van het team aanwezig, aangevuld met twee of drie ouders uit de jeugdteams. Wil jij ongeveer vier dagdelen per jaar een van de vaste krachten worden? Het is heel gezellig en leuk om te doen! Meld je aan bij Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Activiteitencommissie
  Wat is een club zonder leuke activiteiten? Denk aan een barbecue, kamp, oliebollentoernooi of andere activiteit. Wij zoeken een paar enthousiaste mensen die deze willen gaan organiseren! Je kunt je alleen of met een groepje aanmelden. Mail naar Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Materialen
  Wat heb je nodig om te kunnen voetballen? Doelen, ballen, kleding! Als materiaalcommissie zorgen we ervoor dat de teams de materialen krijgen die ze nodig hebben. We organiseren een paar keer per jaar klus- en opruimdagen, waarop we samen de handen uit de mouwen steken. Spreekt dit je aan? Mail dan naar Meindert via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl. Wij zijn op zoek naar extra hulp, met name uit de seniorenteams.

  Scheidsrechter
  Lijkt het je leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten? Schrijf je dan in als scheidsrechter. Dit kan al vanaf 12 jaar. Ervaring is fijn, maar absoluut niet nodig. Wij kunnen zorgen voor een opleiding en je helpen bij je ontwikkeling. We zijn al met een enthousiaste groep. Stuur een mail naar Nathalie via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Aanvoerder vrijwilligers
  PVC draait niet zonder de inzet van leden en ouders. Samen met de secretaris draag je er als aanvoerder vrijwilligers zorg voor dat we een goede plek vinden wanneer leden of hun ouders zich aanmelden. Daarnaast maak je roosters voor ontvangst. Ben jij enthousiast en kun je goed organiseren? Mail naar Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Sponsorcommissie
  Ben jij er goed in om mensen en bedrijven te vinden die zich aan PVC willen verbinden? Samen met de penningmeester zorg je ervoor dat nieuwe en de huidige sponsoren betrokken blijven bij PVC en gaan jullie op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Iets voor jou? Meld je aan bij Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Voetbalzaken: vertegenwoordiging van de seniorenteams
  Team voetbalzaken zorgt ervoor dat alle PVC'ers lekker kunnen voetballen. Bijvoorbeeld dat trainingstijden worden ingedeeld, dat er trainers zijn en dat teams samen kunnen spelen. Team voetbalzaken werkt daarbij veel samen met andere commissies binnen PVC, zoals de scheidsrechters en wedstrijdzaken. We zijn op zoek naar extra hulp, vooral voor de vertegenwoordiging van de seniorenteams. Mail naar Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  ICT en communicatie
  De communicatiecommissie zorgt ervoor dat alle leden op de hoogte worden gehouden van praktische zaken en nieuwtjes rondom PVC. We maken daarbij gebruik van de website, sociale media, de nieuwsbrief, maar ook van de voetbal.nl app en tv-schermen in de kantine. Ben jij handig met ICT-zaken en wil je de communicatiecommissie hiermee ondersteunen? Neem dan contact op met Martine via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Toernooicommissie
  Als de competitie voorbij is, is het tijd voor toernooien. Wil jij samen met een aantal anderen de toernooicommissie vormen? Je maakt bijvoorbeeld toernooien bij spelende teams kenbaar en zorgt ervoor dat zij zich kunnen inschrijven. Of je organiseert een eigen PVC-toernooi! Stuur een mail naar Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Staat hier geen vacature bij die je aanspreekt, maar zie jij vanuit jouw vakgebied, bedrijf of hobby mogelijkheden om PVC vooruit te helpen? Aarzel dan niet en neem contact op met Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.