• Vrijwilliger worden bij PVC

  Samen maken we de club. PVC draait op de inzet van leden en hun ouders. Daarom vragen we iedereen wat tijd vrij te maken om te helpen. Voor alle taken geldt: je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je hieraan wil besteden. Met af en toe een uurtje bijspringen maak je al verschil voor de club! We zoeken nog versterking in de volgende teams:

  Bestuurssecretaris gezocht!

  Ben jij iemand die op de hoogte is of wil zijn van de ontwikkelingen bij PVC en het amateurvoetbal? Ben je goed in communicatie (zoals e-mails doorsturen en beantwoorden, jaarplanning bijhouden)? Wil je meedenken over het beleid van PVC? En aanspreekpunt zijn voor een paar commissies binnen onze mooie club? Word dan onze bestuurssecretaris! Mail voor meer info met het bestuur: bestuur@pvcvoetbal.nl of secretaris@pvcvoetbal.nl.

  Wedstrijdsecretariaat
  We zoeken nog versterking voor een heel nieuw wedstrijdsecretariaat voor de jeugd en senioren. Een belangrijk onderdeel van de club! De KNVB plant alle wedstrijden in; het wedstrijdsecretariaat voert wijzigingen door. Het kost minder tijd dan je denkt. Helemaal als we het in een groep kunnen doen. Vind je het leuk om te puzzelen en organiseren? En contact te hebben met veel leden van de club? Neem dan direct contact op met Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl

  Materialen
  Wat heb je nodig om te kunnen voetballen? Doelen, ballen, kleding! Als materiaalcommissie zorgen we ervoor dat de teams de materialen krijgen die ze nodig hebben. We organiseren een paar keer per jaar klus- en opruimdagen, waarop we samen de handen uit de mouwen steken. Op dit moment zoeken we vooral iemand die zich over de kleding wil ontfermen en iemand uit een seniorenteam. Spreekt dit je aan? Mail dan naar Koen via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Activiteitencommissie (ook toernooien)
  Wat is een club zonder leuke activiteiten? Denk aan een barbecue, kamp, oliebollentoernooi of andere activiteit. Wij zoeken een paar enthousiaste mensen die deze activiteiten willen gaan organiseren! Je kunt je alleen of met een groepje aanmelden. Zo zoeken we een paar extra mensen die een toernooi wil organiseren in het voorjaar 2024. Mail naar Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Vrijwilligerscommissie
  PVC draait niet zonder de inzet van leden en ouders. Samen met de andere leden van de vrijwilligerscommissie zoek je naar een geschikte plek als leden of hun ouders zich als vrijwilliger aanmelden. Daarnaast stel je beleid op daar waar nodig. Ben jij enthousiast en kun je dit goed organiseren? Mail naar Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Sponsorcommissie
  Ben jij er goed in om mensen en bedrijven te vinden die zich aan PVC willen verbinden? Samen met de penningmeester zorg je ervoor dat nieuwe en de huidige sponsoren betrokken blijven bij PVC en gaan jullie op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Iets voor jou? Meld je aan bij Youssef via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Voetbalzaken
  Team voetbalzaken zorgt ervoor dat alle PVC'ers lekker kunnen voetballen. Bijvoorbeeld dat trainingstijden worden ingedeeld, dat er trainers zijn en dat teams samen kunnen spelen. Team voetbalzaken werkt daarbij veel samen met andere commissies binnen PVC, zoals de scheidsrechters en wedstrijdzaken. We zijn op zoek naar extra hulp, vooral voor de vertegenwoordiging van de seniorenteams. Mail naar Maup via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  ICT en communicatie
  De communicatiecommissie zorgt ervoor dat alle leden op de hoogte worden gehouden van praktische zaken en nieuwtjes rondom PVC. We maken daarbij gebruik van de website, sociale media, de nieuwsbrief, maar ook van de voetbal.nl app en tv-schermen in de kantine. Ben jij handig met ICT-zaken en wil je de communicatiecommissie hiermee ondersteunen? Neem dan contact op met Martine via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Scheidsrechter
  Lijkt het je leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten? Schrijf je dan in als scheidsrechter. Dit kan al vanaf 12 jaar. Ervaring is fijn, maar absoluut niet nodig. Wij kunnen zorgen voor een opleiding en je helpen bij je ontwikkeling. We zijn al met een enthousiaste groep. Stuur een mail naar Nathalie via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Gastvrijheid
  Op zaterdagen en zondagen ontvangen we als Team Gastvrijheid de uit- en thuisteams, en beheren we de bar en keuken. We werken met diverse shifts. Per shift zijn er altijd ervaren, vaste krachten van het team aanwezig, aangevuld met twee of drie ouders/leden uit de teams. Wil jij minimaal vier dagdelen per jaar een van de vaste krachten worden? Het is heel gezellig en leuk om te doen! Op zaterdag zijn we met name op zoek naar iemand die in de keuken frietjes en tosti’s wil maken. Meld je aan bij Bart via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Staat hier geen vacature bij die je aanspreekt, maar zie jij vanuit jouw vakgebied, bedrijf of hobby mogelijkheden om PVC vooruit te helpen? Aarzel dan niet en neem contact op met Roos via vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.