• Vrijwilliger worden bij PVC

  Samen maken we de club. PVC draait op de inzet van leden en hun ouders. Daarom vragen we iedereen wat tijd vrij te maken om te helpen. Voor alle taken geldt: je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je hieraan wil besteden. Met af en toe een uurtje bijspringen maak je al verschil voor de club! We zoeken nog versterking in de volgende teams:

  Bestuur

  Het bestuur heeft een spilfunctie binnen PVC. Het zorgt er samen met de diverse commissies voor dat de vereniging blijft draaien. Dat het jaarplan loopt, de spelers en leden tevreden zijn en dat we als vereniging financieel gezond zijn. Voor het bestuur zoeken we een secretaris. Ben jij iemand die op de hoogte is of wil zijn van de ontwikkelingen bij PVC en het amateurvoetbal? Ben je goed in communicatie (zoals e-mails doorsturen en beantwoorden, jaarplanning bijhouden)? Wil je meedenken over het beleid van PVC? Dan is dit wellicht iets voor jou!

  Wedstrijdsecretariaat

  Ook zoeken we nog een lid voor het wedstrijdsecretariaat. De KNVB plant alle wedstrijden in, de wedstrijdsecretaris brengt wijzigingen aan indien nodig en kijkt naar de optimale bezetting op het veld in combinatie met de kleedkamerbezetting en bardiensten. We doen dit met een groep van drie of vier mensen, zodat we samen kunnen werken en kunnen rouleren.

  Communicatie

  Het team communicatie houdt alle leden op de hoogte van praktische zaken en nieuwtjes rondom PVC. We maken gebruik van de website, sociale media, de nieuwsbrief, maar ook van de voetbal.nl-app en de tv-schermen in de kantine. We zoeken voor dit team nog een ICT’er. Ben jij handig met ICT en wil je het communicatieteam hiermee ondersteunen?

  Activiteiten

  Wat is een club zonder leuke activiteiten? Denk aan een barbeque, Sinterklaas, feesten, (oliebollen)toernooi of andere activiteit. Samen maken we dat mogelijk! We zoeken altijd enthousiastelingen die mee willen denken of werken bij deze activiteiten.

  Vrijwilligers

  PVC draait niet zonder de inzet van leden en ouders. Samen met de andere leden van het vrijwilligersteam zorg je ervoor dat we een goede plek vinden als leden of hun ouders zich als vrijwilliger aanmelden. Daarnaast stel je beleid op daar waar nodig.

  Ben jij enthousiast en kun je dit goed organiseren?

  Sponsoring

  Ben jij er goed in om mensen en bedrijven te vinden die zich aan PVC willen verbinden? Samen met de penningmeester zorgen jullie ervoor dat nieuwe en de huidige sponsoren betrokken blijven bij PVC en gaan jullie op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Iets voor jou?

  Contributie

  We zoeken iemand die mee wil helpen om de contributie-inning te verzorgen. We hebben al een enthousiasteling die hier mee bezig is, maar het heeft de voorkeur dit met twee personen te doen.

  Gedrag & cultuur

  Bij PVC vinden we het fijn als iedereen zijn of haar plekje vindt, zich veilig en gewaardeerd voelt en de ruimte heeft zich om te ontwikkelen. Daarnaast is diversiteit erg belangrijk in onze aanpak. Dit team denkt na hoe we dit kunnen waarborgen.

  Gastvrijheid

  Op zaterdag en zondag ontvangen we als Team Gastvrijheid de uit- en de thuisteams, en beheren we de bar en de keuken. We werken met diverse shifts. Wil jij minimaal vier dagdelen per jaar een van de vaste krachten worden? Het is heel gezellig en leuk om te doen! We zijn altijd op zoek naar mensen om dit team te ondersteunen. Voor de zaterdagen zijn we vooral op zoek naar iemand die in de keuken frietjes, tosti’s en andere snacks wil maken. Voor de zondagen zoeken we mensen die incidenteel een bardienst willen draaien en iemand die als gastheer/gastvrouw wil fungeren voor de spelende teams.

  Leiders, trainers & coaches

  Elk team heeft een trainer, leider en coach nodig. De trainer verzorgt de trainingen, de coach begeleidt het team bij wedstrijden en de leider is de spil in de communicatie en organisatie naar (ouders van) de spelers binnen het team. Samen zorgen zij voor een goede sfeer en samenwerking binnen het team, zodat alle spelers met plezier kunnen voetballen.

  Materialen

  Doelen, ballen, kleding! Als materiaalteam zorgen we ervoor dat de teams de spullen krijgen die ze nodig hebben. We onderhouden de doelen, verdelen de ballen, en voorzien de selectieteams van kleding. We kunnen bij al deze taken nog ondersteuning gebruiken, dus meld je aan!

  Scheidsrechter

  Lijkt het je leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten? Schrijf je dan in als scheidsrechter. Dit kan al vanaf 12 jaar. Ervaring is fijn, maar absoluut niet nodig. Wij kunnen zorgen voor een opleiding en je helpen bij je ontwikkeling. We zijn al met een enthousiaste groep, maar we zoeken altijd naar nieuwe scheidsrechters! Ook zoeken we naar iemand die de scheidsrechterscoördinator kan ondersteunen. Deze functie wordt nu door één persoon uitgevoerd, maar het is wenselijk dat dit er twee zijn.

  Voetbalzaken
  Team voetbalzaken zorgt ervoor dat alle PVC'ers lekker kunnen voetballen. Bijvoorbeeld dat trainingstijden worden ingedeeld, dat er trainers zijn en dat de teams samen kunnen spelen. Team voetbalzaken werkt daarbij veel samen met andere commissies binnen PVC, zoals de scheidsrechters en wedstrijdzaken.

   

  Andere klus of wens?
  S
  taat hier geen vacature bij die je aanspreekt, maar zie jij vanuit jouw vakgebied, bedrijf of hobby mogelijkheden om PVC vooruit te helpen? Aarzel dan niet en neem contact op met Roos via: vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.