• Vrijwilliger worden bij PVC

  Wat ga jij doen?

  Samen maken de leden en ouders van leden van PVC onze club. Dat betekent dat de vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Daarom is het de bedoeling dat alle (ouders van) leden een vrijwillige bijdrage leveren. Want zonder hen is er geen PVC!

  Wat is er te doen?

  Een greep uit de vrijwilligerstaken:

  • fluiten/vlaggen
  • gastvrijheid/ontvangst
  • website/communicatie
  • voetbalzaken
  • materiaalcommissie
  • sponsoren benaderen
  • jeugdkamp/activiteiten organiseren
  • bestuur
  • wasdame/heer

  Eigen inbreng is ook welkom! Zie jij vanuit jouw vakgebied, bedrijf of hobby mogelijkheden om PVC vooruit te helpen? Aarzel niet en neem contact op met vrijwilligers@pvcvoetbal.nl

   Trainers

  We zijn nog dringend op zoek naar een trainer voor de teams Jo16-1 en Jo17-1. Heb je interesse om de jongens op dinsdag en donderdag de kneepjes van het vak te leren meld je dan bij voetbalzaken@pvcvoetbal.nl

   

  Gastvrijheid

  Gastvrijheid regelt op de zaterdagen - als onze jeugdteams spelen - de ontvangst van de uit- en thuisteams, de bar en in de middag ook de keuken. We werken met een ochtend-shift en een middag-shift, beide duren tussen de 4 en 5 uur. Op de zaterdagen zijn er per shift altijd 2 vaste en ervaren vrijwilligers van Team Gastvrijheid aanwezig, aangevuld met 2 of 3 ouders uit de PVC-jeugdteams. Op deze manier zijn er altijd voldoende mensen aanwezig om spelers, coaches, leiders en ouders een fijne tijd bij PVC te bezorgen. Vele handen maken licht werk. En het is ook nog eens heel gezellig en leuk om te doen. Wil jij komend seizoen ongeveer 4 dagdelen per jaar een van de vaste vrijwilligers worden in Team Gastvrijheid?

  Wasdame of heer

  (tegen vrijwilligersvergoeding)

  Heb jij elke week wel 2 of 3 keer tijd? De kleren van ons selectieteam kunnen namelijk wel een wasje gebruiken! Dat kan gewoon hier bij ons op de club, dus tijdens de training van jouw kind zou je rustig het wasje kunnen doen!

  Redactie/communicatie

  Website, emails, nieuwsberichten, ze zijn hard nodig om alle informatie bij de leden te krijgen. Wie is er goed in positief communiceren en wil het team versterken?

  Scheidsrechter

  Fluitend sportief bezig zijn? Dan kan, schrijf je in als scheidsrechter en fluit af en toe een wedstrijd.

  Keeperstrainer

  Kun jij een beetje keepen? En lijkt het je leuk om dat over te dragen aan de jonge keepers? 1 of 2 trainingen in de week ondersteun je Trainer Jerry bij de trainingen of geef je zelf training , zodat de grote groep enthousiaste keepers op niveau komen en blijven!

  AVG aanvoerder

  AVG/ privacy is erg belangrijk voor een club met een groeiend aantal leden. Wij zoeken iemand die het bestuur en secretariaat kan ondersteunen om een paar keer per jaar te ondersteunen met het op orde brengen van onze AVG verklaringen. Zo kunnen we veilig zorgen dat teams voorzien blijven van de juiste informatie en gegevens!

  Aanvoerder vrijwilligers

  PVC kan niet zonder vrijwilligers! Samen met de secretaris draag je zorg dat als mensen zich aanmelden dat er een goede plek gevonden wordt. Daarnaast maak je roosters voor ontvangst. Ben jij enthousiast en kun je regelen?

   

  Geef je op!

  Je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je aan je vrijwilligerswerk wil besteden. Vele handen maken licht werk. Af en toe een uurtje bijspringen is al mooi meegenomen. Meld je nu aan via de voetbal.nl app, via de website of stuur een e-mail naar vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Uiteraard word je niet zomaar in het diepe gegooid en krijg je begeleiding vanuit PVC.