• Werkwijze handhavers op wedstrijddagen

   Handhavers worden door de teams aangeleverd op de tijden zoals aangegeven via de mail. Schema van de dag ligt bij ontvangstcommissie.  

  Wat te doen?

  ● Trek een hesje aan voor zichtbaarheid. En lees dit rustig door voordat je start.

  ● Jij bent verantwoordelijk voor het handhaven van de Corona- afspraken op de velden.

   ● De belangrijkste afspraak is: HOUD 1,5 meter AFSTAND!

  ● Er zijn geen toeschouwers bij de wedstrijden. Thuis teams hebben max 4 mensen mee, uit teams max 5. Dit zijn de begeleiders van het team, geen extra toeschouwers. Als er meer mensen zijn dan moet er dus een aantal vertrekken.

  ● Er is een duidelijke markering van de routing op het sportpark. Iedereen (ook de trainers, handhavers, coördinatoren en de door het bestuur aangewezen personen) dient zich aan deze looppaden te houden.  (zie tekening voor routing)

   ● Spelers van PVC komen het park binnen via de Cervanteslaan. Niet PVC teams mogen via de kanaalweg het park betreden.

  ● Kantine en kleedkamers zijn gesloten en mogen niet gebruikt worden.

  ● Spreek mensen aan als ze zich niet houden aan deze afspraken. Sommigen weten deze afspraken wellicht niet, dus probeer het op een vriendelijke manier.

  ● Lukt het niet vriendelijk? Iedereen krijgt één (1) waarschuwing en dient bij een tweede incident het sportpark direct te verlaten.

   ● Iedereen ouder dan 12 jaar dient 1,5 meter afstand te houden van elke andere persoon op het sportpark. (Uitzondering voor voetballers tot 18 jaar)

  ● Je taak zit er op als de volgende handhaver jouw plaats heeft overgenomen.

   

   

  Heel veel dank voor jullie medewerking!