• Zaterdag 29 oktober. PVC JO10-5 tegen VV De Meern JO10-9
    Wat fijn dat we weer een wedstrijd konden voetballen! We moesten er wel een beetje inkomen. De Meern scoorde bijna meteen een goal tegen. Ai. Dat lieten we niet op ons zitten, en Benjamin maakte snel gelijk. De tegenstander bleek goed in het overspel en bleef sterk aanvallen. Keeper Anamir dook mooi naar de ballen die op hem afkwamen, maar kon de 1-2 niet voorkomen. Timo zag zijn kans schoon en schoot een hoge bal van halverwege het veld, zo langs de keeper: wow 2-2! Thor, Anir en Max verdedigden sterk, maar toch scoorde De Meern 2-3. Na de rust kwam Tim op keep, en kreeg meteen twee goals om zijn oren: een na een beetje pech en de ander na een mooie voorzet van De Meern. Maar zijn verre uittrappen kwamen goed terecht: Timo maakte een prachtige goal in de kruising en niet veel later maakte Thieme de 4-5. De Meern probeerde ook eens een bal van halverwege het veld: ja hoor 4-6. Het bleef dus spannend tot in het laatste kwart. De Meern liet bijna geen kans onbenut (4-7) en het zat ons soms wat tegen (die bal van Max: net over!). Met een laatste inspanning startte Thieme een actie van achterin langs de zijlijn, langs drie spelers en schoot de bal zo in de verre hoek naar de eindstand: 5-7. Goed gespeeld allemaal! Volgende week weer een kans op winst.