• Kleding PVC

  Hoe ziet het voetbaltenue van voetbalvereniging PVC eruit?

  Het voetbaltenue van PVC bestaat uit een shirt met verticale blauw-zwarte banen, een zwarte broek en blauw-zwarte sokken. Allemaal van het merk Hummel.

   ShirtBroekSokken

  Waar koop je je kleding?

  Dat alle voetballende leden van PVC hetzelfde clubtenue dragen, is vanzelfsprekend. We hebben een sponsorovereenkomst met sportkledingfabrikant Hummel en 100% Voetbal. De kleding bestel je hier via onze webshop. Nadat je besteld hebt krijg je bericht als je de bestelling op kunt halen bij:

  • 100%Voetbal.nl
  • Herculesplein 275, 3884 AA UTRECHT
  • In het FC Utrecht stadion
  Het is belangrijk dat alle leden hun voetbalkleding aanschaffen via de webshop of bij 100% Voetbal. Het is niet is toegestaan de naam en het logo van PVC op een afwijkende manier of op andersoortige kleding te dragen. Let wel dat bestellingen via de webshop veelal tegen een lager tarief gedaan kunnen worden dan in de winkel.
   
  Wil je je kleding laten sponsoren?

  Dit juichen we toe, maar het is wel aan regels gebonden. We gaan uit van twee situaties:

  • sponsoren van kleding van een selectieteam;
  • sponsoring van kleding van een niet-selectieteam (overige teams).

   Sponsoring van selectieteams

  PVC als club verzorgt deze tenues. Selectieteams spelen met verplichte rugnummers. In de praktijk gaat het vaak om teams die vallen in de A-categorie van de KNVB. Een sponsor van selectieteams moet via de sponsorcommissie een overeenkomst met de club sluiten. De eventueel bijbehorende kleding, tassen en andere materialen schaft PVC in overleg met de sponsorcommissie aan. De sponsorkleding blijft te allen tijden eigendom van PVC.  Als een team dat in gesponsorde kleding speelt zich misdraagt, behoudt de sponsor zich het recht voor dit team te verbieden in deze kleding te spelen. Dit omdat slecht gedrag de naam van de sponsor kan schaden.

  Sponsoring van niet-selectieteams

  Kleding voor niet-selectieteams kopen de (ouders van) spelers zelf, al dan niet gezamenlijk. Er is hier feitelijk geen sprake van sponsoring door de club. Als teams de club willen sponsoren kan je hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie.

  Wij vinden het super als niet-selectieteams zelf een shirtsponsor zoeken en vinden. Wel adviseren wij bij sponsoring wel vooraf altijd even contact op te nemen met de sponsorcommissie om het een en ander kort te sluiten. 

  Stuur u een e-mail naar de Sponsorcommissie: sponsoring@pvcvoetbal.nl