• Kleding PVC

  Hoe ziet het voetbaltenue van voetbalvereniging PVC eruit?
  Het voetbaltenue van PVC bestaat uit een shirt met verticale blauw-zwarte banen, een zwarte broek en blauw-zwarte sokken. Allemaal van het merk Hummel.

   ShirtBroekSokken

  Waar koop je je kleding?
  Dat alle voetballende leden van PVC hetzelfde clubtenue dragen, is vanzelfsprekend. We hebben een sponsorovereenkomst met sportkledingfabrikant Hummel en 11teamsports teamwear. De kleding bestel je hier via onze webshop. Nadat je hebt besteld, krijg je bericht als je je bestelling op kunt halen bij:

  • 11teamsports.nl
  Het is belangrijk dat alle leden hun voetbalkleding aanschaffen via de webshop of bij 11teamsports.nl. Het is niet is toegestaan de naam en het logo van PVC op een afwijkende manier of op andersoortige kleding te dragen. Bestellingen via de webshop zijn veelal goedkoper dan in de winkel. 
   
  Wil je je kleding laten sponsoren?
  Dit juichen we toe, maar dit is wel aan regels gebonden. We gaan uit van twee situaties, het sponsoren van kleding van een selectieteam en het sponsoren van kleding van een niet-selectieteam (overige teams). 
   
  Sponsoring van selectieteams
  PVC verzorgt deze tenues. Selectieteams spelen met verplichte rugnummers. In de praktijk gaat het vaak om teams die vallen in de A-categorie van de KNVB. Een sponsor van selectieteams moet via de sponsorcommissie een overeenkomst met de club sluiten. De eventueel bijbehorende kleding, tassen en andere materialen schaft PVC in overleg met de sponsorcommissie aan. De sponsorkleding blijft te allen tijde eigendom van PVC. Als een team dat in gesponsorde kleding speelt zich misdraagt, behoudt de sponsor zich het recht voor dit team te verbieden in deze kleding te spelen. Dit omdat slecht gedrag de naam van de sponsor kan schaden.

  Sponsoring van niet-selectieteams
  Kleding voor niet-selectieteams kopen de (ouders van) spelers zelf, al dan niet gezamenlijk. Er is hier feitelijk geen sprake van sponsoring door de club. Wil je de club sponsoren, dan kun je hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie. Wij vinden het super als niet-selectieteams zelf een shirtsponsor zoeken en vinden. Wel adviseren wij bij sponsoring vooraf altijd even contact op te nemen met de sponsorcommissie om het een en ander af te stemmen.
  De sponsorkleding blijft te allen tijde eigendom van PVC. Als een team dat in gesponsorde kleding speelt zich misdraagt, behoudt de sponsor zich het recht voor dit team te verbieden in deze kleding te spelen. Dit omdat slecht gedrag de naam van de sponsor kan schaden.

  Sponsorcommissie: sponsoring@pvcvoetbal.nl